I början av sommaren bestämde jag mig för att jag skulle lära mig allt jag kunde om min kamera, mina objektiv och fotoredigering i Photoshop. 
 
Well, låt oss säga att det gått väldigt bra. Jag börjar bli en jävel på att fotografera. Och det är awesome :D 
 
Så, här kommer ett gäng skrytbilder från senaste månaderna av fototräning! 
 
 

3 kommentarer

Mikaela

19 Sep 2017 16:00

Riktigt fina bilder :)

Erica

19 Sep 2017 17:42

Vad roligt att höra och inspirerande framför allt! Jag har också gett mig den på att fota mer och lära mig mer om att fota den sista tiden, har alltid fotat mycket men det är ju roligt att också kunna mer om det! Härnäst står på tur att köpa ett nytt objektivt, kanske till och med en ny kompakt kamera som enklare slinker med i väskan.. Vad använder du? Och kanske kunde en idé vara att dela med dig av det bästa du har lärt dig på sistone? :)

Svar: Jag har just nu en nikon D5300 som kamerahus, samt tre objektiv; teleobjektiv AF-S NIKKOR 70-300mm, ett standard som följde med kamerahuset, NIKKOR 18-55mm samt ett macro, Micro nikkor 40mm. Jättenöjd med samtliga objektiven verkligen, näst på tur är ett vindvinkelobjektiv, hoppas kunna köpa det nästa år! :D Och det låter som en toppenidé att skriva om lärdomarna, ska jag absolut göra. Lycka till med dina fotoplaner! Om du hänger på Facebook har jag en fotogrupp för tjejer, som du gärna får gå med i, vi delar tips och idéer, ställer frågor, delar bilder osv! Du är välkommen att gå med, heter AllWomensPhoto!
Emmie

Erica

22 Sep 2017 11:08

Åh, gärna! :) Och tack för beskrivningen av din utrustning! Kram

Kommentera

Publiceras ej