Trots att det blåser svinkallt just nu i Umeå och temperaturen ligger och svänger kring nollan så känns det verkligen att våren är här. Snön börjar smälta, det är äntligen ljusare på kvällarna och det krävs inte hundra lager kläder för att gå med hunden. Det märks på hundarna också att det är annorlunda nu, de blir på något vis lite mer jordade. 
 
Det händer mycket just nu, men i ett sakta mak och det känns oerhört skönt. Att jag har många projekt jag bollar med flera tavlor som ska göras, onlinekurser i hundverksamheten som ska sättas ihop och lajv på det. Men det finns ingen stress eller tighta tidsbegränsningar på det, så jag har dagar när jag mest varvar min position mellan sängen och skrivbordet, lägger pussel och tittar på zebrafinkarna, och dagar när jag spenderar två timmar på Iksu, har kundmöten och andra jobbuppdrag. Känns så otroligt skönt att börja få en balans i hur jag planerar och en känsla för vad kroppen orkar med. Känns också så otroligt lyckosamt att jag har en nog stabil verksamhet i företaget att jag utan dåligt samvete kan ta slödagar och veta att jobbet ändå blir gjort på utsatt tid. Jag har pengar för att kunna betala det som behöver betalas i hushållet, och nog för att kunna spara lite varje månad. Och det utan att jag sliter som en galning hela tiden. Mars blev en galet hektisk månad med alla möjliga saker som dök upp samtidigt, men det känns också okej. Att jag kan orka med det en stund och att jag sen kan skapa utrymme för lite extra vila. 
 
Sist jag träffade arbetsterapeuten på Smärtrehab hade vi ett fantastiskt bra samtall där jag fick bolla tankar och idéer kring hur jag ska planera mina dagar utifrån ork, vilja och måsten. Känns bra att jag redan själv hittat en bra hyggligt bra balans i livet som egen företagare och det kändes bra att få input från någon som vet och kan, så jag kan göra det ännu bättre. Att faktiskt ta stunder varje dag för total avslappning och avkoppling är min stora utmaning. Jag mediterar en del men det blir ofta i perioder och inte planerat. Mer när andan faller på eller det verkligen behövs. Så efter påsk ska jag utmana mig själv med en stunds meditation varje dag. Ska bli spännande att se om det ger någon effekt! 

Våren är en härlig tid, och trots att mina crazy pain-dagar kommer mer frekvent nu för tiden känns livet riktigt fint ^^ Skönt att vara 33 år, ha eget företag som går bra, bestämmer till stor del över min egen tid, lever i ett mysigt hem med bästa familjen (både två och fyrbenta), har vänner nära till hands, få fylla tillvaron med bonusbarn och äntligen äntligen har ett team på sjukhuset som stöd i hälsans upp och nergångar. Life is good!