När jag vaknade i morse slog det mig att det var ju den här veckan som jag ska till sjukhuset för den där röntgenundersökningen som jag hela tiden tänkt ligger långt fram i tiden. För en stund kändes det jätteläskigt, inte själva undersökningen men vilka resultat den kan visa. 
 
Sen kände jag att nä helvete heller att det ska förstöra den här dagen. Så jag tänkte istället på hur jävla snygg jag är. 
 
Och det är vad jag har fokuserat på idag. Hur sjukt snygg jag är. Jag har liksom fånigt gått och flirtat med mig själv när jag passerat en spegel. Sagt cheesy saker som "Tja snygging." eller "Är det bara jag eller blev det plötsligt hetare här inne?" Och jag har skrattat åt mig själv, för att det sett så förbannat roligt ut. Samtidigt så gjorde det underverk! Inte nog med att jag fick en hel massa annat mycket roligare att tänka på, det fick mig även att börja känna mig snygg också. Det är inte så ofta som jag går runt och känner mig missnöjd över hur jag ser ut liksom, men jag ser mig själv heller inte som direkt snygg. 

Men idag är jag snygg. Grymt snygg. Jag har till och med flexat lite framför spegeln, sådär för att ytterligare befästa min granidosa snygghet. Jo, jag vet att jag flexar annars också men det brukar mest vara ironiskt. Inte idag. Idag var jag på riktigt snygg, inte bara ironiskt snygg.

Jag dansade lite sexigt och sjöng till "I'm to sexy" inför mina grannar också. Inte för att det var meningen, det bara blev så. Men om dom är hemma mitt på dagen mitt i veckan och tittar in i mitt sovrumsfönster får dom faktiskt skylla sig själva. Dom borde ha lärt sig efter tidigare nakenchock att inte titta in så noga i mitt sovrumsfönster. Nå, jag tror inte dom blev alltför traumatiserade med tanke på hur snygg jag var idag. Underligt liksom att dom inte tog fram kameror tänker jag. 

Nu när det börjar närma sig läggdags funderar jag över om min snygga kropp verkligen bör ligga på något annat än nya lakan idag. Så jag har bytt sängkläder. Vad gör man inte liksom? Kommer sova förbannat skönt inatt. Och på torsdag när det är dags för röntgenundersökningen tror jag att jag ska varna dem för höga nivåer av temperatur inne i apparaten. Och att min magnetiska närvaro kan störa resultatet. Eller så får dom helt enkelt lösa det själva, jag kan ju knappast vara den första snygga människa dom ska undersöka liksom. 
 
Godnatt. Stay gorgeous!