Bloggen har använts till mycket, och just nu blir det en smärthanteringsblogg. För vettigt folk som är expert på smärta tycker det är en bra idé att få utlopp för saker och ting och jaja, jag får ju redan utlopp för saker och ting här. 
 
Så nu blir det en smärtblogg! 
 
Det här är dag 5 med DÖDSMÖRDARSMÄRTAN. Jag ser det som att den där blå demonen lagt taggtråd under huden överallt. Det är väl ungefär så det känns. Efter samtal med läkare är det nu tänkt att vi ska avvakta en-två veckor för att se hur kroppen reagerar på ökad dos av Sarotenet. 
 
Och under tiden ska jag bli en (större) expert på smärthantering. En gång om dagen blir det smärtlindrande andningsövningar, jag ska försöka ta upp meditationen igen och träna minst varannan dag på valfritt sätt.
 
Eftersom jag vet hur mitt huvud fungerar när det blir extra krävt tänker jag försöka förebygga hjärnspöken istället för att hantera dem när de dyker upp (precis som jag försöker lära alla hundägare att göra, förebygga hellre än att behöva hantera skit när det plötsligt dyker upp) 
 
Jag ska bli så jävla världsbäst på det här så ni vet inte. 
 
Och ja, hur ont det än gör, så ska jag göra den där jävla tatueringen som jag drömt om så länge. It will happend. 
 
Bli arg, kämpa, en dag i taget och allt sånt skit ni vet. Framförallt, studsa vidare! 
 
 
Och så en bild på söta grodor. För dom studsar liksom.