Har en natt när tårarna inte vill försvinna. Jag försöker komma till ro men tårarna slutar inte komma. Det är inte direkt gråt, mest bara envisa tårar. Dom kommer av så många anledningar. För att jag är ledsen, arg, glad och trött. För att jag känner mig liten och otillräcklig och för att jag har så mycket fint i livet. Helt enkelt en sån där natt som är som den är. Elaka saker krockar med fina bra saker och jag försöker trycka bort det elaka med det fina. För ibland så är det jobbigt att försöka tänka på en massa elaka saker, det glr det bara värre, fungerar inte alltid att prata om det och fixa till, det måste bli förminskat av att man tänker på allt som är bra. Och jag har en hel del grejer som väger sjukt tungt på bra-sidan. 
 
En massa bra grejer. 
 
Framförallt försöker jag att inte tänka på mina aggressiva hjärnspöken som nu börjar gnaga sig på inför torsdagens läkarbesök. Senaste besöket hos neurologen var inte direkt nån hit med dåliga resultat från min sida på diverse neurologiska tester, men jag var en aning stressad och hade dessutom ett hundbett i ena handen som kunde ha spelat in. På torsdag ska det göras om, och jag är nervös. 
 
Så mina hjärnspöken säger att jag inte duger eller räcker till, att jag borde veta bättre, göra bättre och vara bättre. Jag har börjat lära mig mönstret nu. Kan se hur spöken kryper fram från sina gömmor när de luktar nervositet och börjar gnaga på självförtroendet och självkänslan. Säger saker som att jag alltid gör bort mig, alltid gör fel och aldrig når upp till nån slags godtycklig standard. Totalt ologiska tankar, inte bra till nåt. 
 
Det krockar med mängden fina vänner jag har som är så snälla och underbara, min kära familj, mitt hem och mitt liv i stort som är så magiskt just nu. Allt jag har att se fram emot, allt jag vet att jag åstadkommit. Jag vet det lika väl som jag känner hjärnspöken gnaga och det krockar. Lämnar mig hängande i ett slags limbo där jag försöker mala ner det elaka med det fantastiska. 
 
Spoiler. Det fantastiska brukar alltid vinna i slutänden. Tills dess lyssnar jag på julmusik (för att julmusik äger) och tänker vidare på bra saker. För det finns så mycket bra saker!
 
Studsa tillbaka. Stay Awesome.