Hur många fantastiska människor möter du på en dag?

Har du tänkt på det? Behöver inte vara någon du känner, det kan lika gärna bara vara någon du passerade på stan, som fick dig att le eller skratta. Hur många sådana möten har du på en dag?

Tänker du ens på de människor du möter? Vad de gör, var de bor, vilka de är och vart de kommer ifrån, vart de är på väg?

Jag har dagar då jag tänker mycket på det, och ibland dagar då allt bara rusar förbi och alla människor blir som statister i bakgrunden bara.

Och jag vet inte varför det här kändes viktigt att skriva, men det är något som jag funderat över idag. Tänkt på alla dessa fantastiska människor. För hur det än är, finns det ju inget i världen som kan få en så glad som en annan människa. Det är ju ändå andra människor vi har mest gemensamt med, och störst utbyte av. Kanske är det att träna empati - att tänka på andra människor, på hur de har det, hur de tänker osv. Kanske är det bara att uppmärksamma sin omvärld och ta in det som är bra. Jag vet inte, säg du, men idag tänker jag på alla dessa fantastiska människor där ute, som gör mig glad, må det vara vänner, bekanta eller fullkomliga främlingar.

Och det blir en bra dag idag :D