Fick igen lite bilder som jag trodde jag tappat bort på datorn. Var riktigt roligt, gick igenom dem och gjorde mig en riktigt fin resa i en massa gamla härliga minnen, som jag tänkte dela med mig av!
Edwin och Ossian i lektagen!
Lilla lilla Fenris, knappt sex månader gammal, och gamla Edwin!
Det fantastiska vinterlandskapet vi åkte igenom på vägen hem från Skara, året vi varit nere och sett Eddie Izzard i Göteborg strax innan jul.
Lillebrors bil hade under denna resa gett oss en hel del äventyr på vägen ner med ett antal olika oplanerade motorstopp mitt ute i ingenstans, i 28 minusgrader. Men på vägen hem gick den som en klocka efter ett besök hos mekanikern!
Jag var visst tomte julen 09. Ja, jag minns ju det, att jag var tomte, men här hittade jag bildbevis också! En trevlig jul hemma hos mamma och pappa.
Mitt kusinbarn Julia var med, och här är hon med min pappa Storbabben!
Och här gott folk, ser ni en katt. En mycket missnöjd och olycklig katt, eftersom han just blivit badad. Jag och en vän skulle ner till Stockholm för att bland annat lajva i Tumba. Med sig hade hon sina två katter som skulle vara hos hennes föräldrar. En av katterna fick rännskita i kattburen strax efter Ö-vik. I Timrå mellanlandade vi för att lämna av min hund som till och med han satt och led storligen av odören av kattskit i bilen, och för att byta filtar och rengöra kattburen. I Stockholm fick sedan katterna varsitt välbehövligt bad. Det var inte deras bästa dag, eller vår, kan jag säga.
Fenris och valparna. Sazzis andra kull med valpar, hos mammas kennel Sazziway. Fenris var lika nyfiken som valparna var, men de fick bara träffas med galler emellan till Fenris stora olycka.
Jag är på väg till företagsfest på jobbet. Uppklätt skulle det vara och någon på jobbet hade bestämt avgjort att jag skulle bära slips och hatt.
En djup diskussion som handlade om huruvida Fenris tyckte om Per eller Bertil mest. Per hävdade givetvis att Fenris tyckte om honom mest, men hunden satt sig bredvid Bertil för att bli kramad så... Vad vet jag?
___________________________________________________________________________
Jag har roat mig med att sortera upp alla gamla bilder och sitter nu för att säkerhetskopiera allt så jag inte tappar det igen. Foton är så himla viktiga känner jag, för de får en att komma tillbaka till det där ögonblicket då fotot togs, och man kommer ihåg vad som sades, vilka som var där, vem som tog fotot... Ibland kan jag till och med komma ihåg hur det luktade, vad som hördes, hur jag kände. Jätteroligt att ha kvar : )