Nu är vi inne på tredje veckan av en dålig hundmage. Vad Amira fått i sig är det ingen som vet, men första veckan bestod i alla fall av veterinärbesök och ingen sömn. Andra veckan har bestått av lite samma sak fast i mindre mängd och nu är vi inne på tredje veckan där jag hoppas att magen ska lugna sig! 
 
Jag tror att det mesta här hemma har blivit spytt på och jag tror inte jag torkat så mycket hundkräk nån gång i hela mitt liv. Amira har så klart varit hängig och trött. Löper gör hon ju dessutom. Det är helt enkelt inte lätt att vara Amira just nu! 
 
Men det har blivit bättre, helt klart. Det är inte så illa som det var första veckan och nu kan hon ha dagar då hon mår rktigt bra. Tyvärr är hon ju en tik med stor aptit för saker ute i naturen och trots att hon nu är mest i koppel lyckas hon ändå att stoppa i sig något litet, nog för att det ska kräkas lite igen. 
 
Vi är båda ganska trötta, och slitna av det här men vi kämpar på! Sparkontot är tömt i veterinärräkningar och klockan står på konstant alarm för att få in rätt och jämna mattider för lilla magen. Specialfoder och korta promenader. 
 
Min första tanke var att det här skulle bli något slags välskrivet inlägg XD Jag inser att jag är för trött i huvudet för det, så det blir mest informativt. Men, hur som helst, hunden är på benen och vi får fortsätta bråka med magen så att det blir bra igen och att hennes majestät får må bra igen! Under tiden gör jag mitt yttersta för att livet ska flyta på så normalt som det går.