Som du kanske redan vet så har Amiras mage inte mått så bra den här hösten. Till en början mådde den så dåligt att vi började bli osäker på om hon skulle överleva det hela. 
 
Men efter två veckor med veterinärbesök och skonkost fick vi äntligen till den och vi kunde börja pusta ut. 
 
Trodde vi. 
 
Efter de första två veckorna påbörjade vi en cykel av sju dagars uppehåll med bra mage och pigg hund för att sedan springa in i väggen med kräkningar och diaréer i två tre dagar. Sju dagars uppehåll igen och sen krasch på nytt. Till en början trodde jag inför varje magkrasch att det var något hon fått i sig utöver sin dietmat. Men när vi gång på gång fick den här kraschen och jag dessutom kunde räkna ner dagarna till det var det dags att ta sig till veterinären igen. 
 
Nu får hon Flagyl och lite medicin som skyddar magsäcken. Veterinären och jag är båda säkra på att det är hela mag- och tarmsystemet som mår dåligt just nu, men hon hade i alla fall mjuka tarmar på undersökningen vilker ju var bra. Veterinären misstänker att hon har en allergimage också och därför klarar hennes mage inte av att hålla ihop sig på maten hon äter nu. Till veckan ska vi således köpa oss en säck allergifoder och testa efter att hon fått äta torsk och ris här under helgen. Blodprover har det tagits en mängd av och hon fick också en injektion mot illamåendet så hon skulle kunna få börja äta igen. 
 
Kontentan är alltså: lilla damens mage mår fortfarande inte bra men nu är vi i alla fall på väg mot någon form av lösning hoppas jag! Plånboken är tom men Amira har ätit idag med god aptit och magen är tyst och lugn så det är värt det! Hon är till och med lite busig, det har hon inte varit sedan det här började. Hon har inte blivit klippt alls och ser ut som en lurvtuss eftersom hon fryser hela tiden, så hon får ha så myket päls hon kan ha för att hålla sig varm. Tur vi har ett back on track-täcke hon kan traska runt i när det varit riktit kallt. Hon sover mycket men inte undra på. 
 
Nu håller vi alla tummar och tår och tassar på att Hennes Majestät kan få återgå till sitt sprudlande, spralliga, busiga och tjurskalliga jag! Att vi kan få börja träna igen, gå ut på långpromenader och framförallt att hon ska få njuta av livet! 
 
När man badat ska man ligga i sängen och torka faktiskt, under kärringens morgonrock! 
Lite spring har det i alla fall blivit!