Jag vet att jag är stark. Men jag tänker inte på mig själv som en muskulös människa. Mer som en traktor, lite grov i kanterna men kan arbeta på i vilken lerig åker som helst på ren tjurskalle. 
 
Så var jag och tränade med min fina träningskompis. Hon behövde få lite bilder till sin blogg (du kan hitta inlägget här: http://skapandehalsa.blogg.se/2015/august/spanst-styrka-och-konditon-i-utomhusmiljo.html) så vi turades om att fota varandra i de olika övningarna. Och jag fick se dem och nu måste jag bara inse att jo, jag är stark och jag ser faktiskt stark ut. Alla som sagt det till mig och mitt tjocka pannben har inte riktigt tagit det till sig. Nu är det där svart på vitt, jag är stark. Jag ser stark ut. Och det är okej att känna sig stolt över det, för jag tränar mycket och det är roligt att se att det syns. Trots att jag har en hel del saker som liksom arbetar emot mig i kroppen hela tiden. Det känns lite som en vinst, något jag åstadkommit :) 
 
Så Blå Demon, fuck you! Traktorpower och made of steel! Och stort tack till min träningskompis, aka Duracellkaninen för att jag fick bilderna! 
 
 
 
 
Fight, Foto, Träning,