Ja. Man är ju valpfrälst nu då och ska lite kort berätta om Varg. Sen kommer ni bombarderas av valpbilder XD 
 
Varg, Darko's Valerii, är av rasen Rysk Svart terrier. Han hämtades nere i Blostermåla (typ nere vid Kalmar) för cirka två veckor sedan nu. Det är en valp som länge varit önskad och efterlängtad. Lyckan att äntligen ha en svart terrier hemma är obeskrivlig! 
 
För att vara valp är han riktigt lugn, trygg och klok. Han lär sig jättefort och all vår träning och vardag har hittills gått väldigt bra. Visst är han som valpar är, stoppar allt i munnen och tycker inte om när saker inte går som han vill. Men han är ändå en hund som dagligen imponerar på mig! 
 
Det största bekymret med att skaffa valp var hur drottning Amira skulle ta det. Det visade sig att min vackra lilla wheaten (med mycket humör) väldigt snabbt skulle acceptera en ny familjemedlem och även om vi fortfarande tar det lite försiktigt visar hon stort tålamod och till och med lite gillande! 
 
Jag har saknat att ha min egna lilla hundflock, för även om jag på dagarna har lite hundar här hemma, åker de ju hem till sina mattar och hussar i slutet av dagen. Nu blir det en hundflock här hemma alla tider på dygnet, att uppleva äventyr med, att träna med och att leva med. Livet är bra fantastiskt! 
 
Nu. Valpbilder! 
 
 
Välkommen min lilla Varg!