Idag är en sån där dag då jag befinner mig på ett tivoli. Ett gammaldags tivoli ni vet. Jag är både besökare och attraktioner, allt i ett liksom. 
 
För idag är det lite som att åka karusell, du vet, en sån där gammaldags karusell med en massa djur i underliga färger som går runt runt runt till upprepande klämtjäck musik. 
 
 
Fast den här karusellen är trimmad och du får banne mig hålla fast dig för att inte fara av! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jag är också den där puckelryggiga, sneda och lite missbildade individen som visas upp i något dunkelt tält. Jag får barn att gråta och kvinnor att svimma och män att börja ifrågasätta mänskligheten. Dramatiskt, mystiskt, spännande och en hel del underligt. 
 
Jag är ofrivillig att vara med i knivkastarens nummer. Darrande har jag klivit upp på den snurrande plattan och håller fast mig i små handtag, men vågar varken släppa eller på annat vis röra mig eftersom knivkastaren är fasligt dålig på att träffa! 
 
 
 
Så jag hänger där och tar emot de knivar som inte alls träffar brädan utan i själva verket mig. Men publiken har det i alla fall bra, med ett spännande nummer som inte bara går ut på att någon kastar knivar (riktigt dåligt), utan också någon som sammanbiten tar emot kvinarna likt supermannen. Bara det att knivarna inte studsar, de fastnar faktiskt. 
 
MEN, det finns alltid sockervadd, munkar, dricka och godisremmar på tivolin och karnevaler! Och jag tänker att om jag fyller tillvaron med sånt, kommer jag onekligen få en bra dag på tivoli, för det är ju ändå roligt hur som! 

Studsa vidare!