Det är alltid lika spännande att gå tillbaka och se inlägg jag skrivit under föregående år, om förväntningar och tankar inför nyåret. 
 
2013 kan sammanfattas med ett ord: förändring. Det har på många vis varit ett mentalt svårt år, Just på grund av alla förändringarna. Tyngst var att ta bort Fenris. Sedan var det att se Per flytta ut. Därefter att skrota bilen. Men på det stora hela har förändringarna allihopa lett till början på bra och nya saker. Och många förändringar har varit efterlängtade dessutom! Att starta företag. Att flytta till Carlshem! Att få påbörja min vänskap och mitt samarbete med hennes majestät Amira. Det har alla varit väldigt bra saker! 
 
2013 har varit spännande och utmanade. Jag har hunnit göra så väldigt mycket, trots att det känns som att jag traglat mig fram en hel del. Nu såhär i slutet av året känns det mest bara bra. Och jag ser fram emot 2014! 
 
För om 2013 var ett år av förändring, blir 2014 ett år av att våga. Jag har bestämt mig för det. Året då jag vågar utmana mig mer och vågar ta mig framåt. Jag har hittat en bra stabil grund att stå på i mig själv och är trygg där. Då kan jag våga mig vidare. Det blir ett år av att utveckla företaget med nya spännande kurser. Jag hoppas kunna utbilda mig vidare. Amira ska få göra lämplighetstestet för terapihundar. Det ska tävlas i agility och bruks med henne. På lajvfronten kommer det hända stora och nya saker. Många arrangemang, och projekt som ska genomföras. Jag tror jag kommer lära mig enormt mycket under 2014. Jag vill få komma igång med träningen igen, så fort jag blir av med alla inflammationer och allt vad det är som härjar i kroppen. Jag vill få bli mer organiserad och mer social. Jag ska fortsätta arbeta med höjdrädslan och fortsätta ge mig ut på äventyr av olika slag! Fortsätta våga utmana mig och utvecklas :D 
 
2014 kommer bli ett bra år! Jag har bestämt mig för att jag ska formulera riktiga nyårslöften, för skoj skull! Kanske jag delar med mig av dem, kanske inte. Här får du i alla fall lite samlade bilder från året som gått! 
 
 

 
 
Gott nytt år på er alla!